Fysiotherapie

Als u geen boodschappentas meer kunt dragen, lichamelijke pijn ervaart op het werk, geen trap meer kunt lopen en sporten pijnlijk is, is het belangrijk dat u actie onderneemt. U hoeft zich daar immers niet zonder meer bij neer te leggen. Als een klacht u belemmert in het dagelijkse leven is het belangrijk hier iets aan te doen. In veel gevallen biedt fysiotherapie een oplossing en verdwijnen de pijnklachten en daarmee de eerdere beperkingen.

Een fysiotherapeutische behandeling kan bij veel verschillende klachten worden ingezet, zoals:

  • sportblessures
  • klachten ten gevolge van een ongeval of ziekte
  • werkgerelateerde klachten (houding)
  • ouderdomsklachten

Behandeling

Afhankelijk van uw klacht(en) wordt er een fysiotherapeut aangewezen. Samen met deze therapeut wordt de klacht in kaart gebracht. De therapeut stelt u een aantal vragen en er volgt een lichamelijk onderzoek. De fysiotherapeut probeert de oorzaak van de klacht te achterhalen en zorgt voor een behandeling op maat. Tussentijds wordt er geëvalueerd.

Is er meer nodig of een andere behandeling dan alleen maar fysiotherapie dan kunt u terecht bij een gespecialiseerde fysiotherapeut voor bijvoorbeeld manuele therapie, sporttherapie of een speciale schouderbehandeling.

 

Meer informatie Gratis inloopspreekuur

 

Afspraak maken in Dokkum

Wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie in Dokkum? Loop dan even binnen tijdens onze ruime openingstijden of neem telefonisch contact met ons op. Onze fysiotherapeuten helpen u door hun jarenlange ervaring en hun specifieke werkwijze op de beste en snelste manier van uw klachten af.

Een verwijsbrief van de huisarts is niet nodig om door een fysiotherapeut van Fysio 0519 in Dokkum geholpen te kunnen worden. Tijdens het intakegesprek kijken we graag of fysiotherapie voor u de juiste oplossing is. Ook informeren we u over een mogelijke vergoeding door uw zorgverzekeraar. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Direct een afspraak maken