Operatie of fysiotherapie?

Geplaatst op

Fysio 0519 is trots op haar gespecialiseerde fysiotherapeuten die knieklachten effectief onderzoeken, behandelen en advies geven over het herstel van knieblessures. Recent onderzoek van het Radboudumc in Nijmegen heeft uitgewezen dat operaties aan een versleten meniscus in veel gevallen zinloos zijn. Fysiotherapie blijkt in bijna alle gevallen nuttiger te zijn dan zo’n operatie.

Bij Fysio 0519 in Dokkum weten ze dat goede preventie en behandeling van knieklachten de sleutel is tot een snel en effectief herstel. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten zetten zich dagelijks in om patiënten te helpen bij het verbeteren van hun knieblessures. Zij werken nauw samen met de patiënt om een behandelplan op maat te maken, dat is afgestemd op de specifieke behoeften van de patiënt.

Fysiotherapie bij knieklachten is meer dan alleen oefeningen doen. Het is een combinatie van onderzoek, diagnose, behandeling en preventie, die gericht zijn op het herstel van de knie en het voorkomen van verdere problemen. Onze fysiotherapeuten beschikken over de laatste kennis en technieken, en zijn continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van knieblessures en behandelingen.

Laat Fysio 0519 in Dokkum je helpen bij het verbeteren van je knieblessures. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten staan klaar om je te helpen bij het vinden van de beste behandeling voor jouw specifieke situatie. Maak vandaag nog een afspraak voor een effectieve en persoonlijke aanpak van je knieklachten.