Dorien van de Linden

Geplaatst op

Dorien van der Linden is bij Fysio 0519 gekomen met een schouderblessure nadat haar schouder een hele poos geleden uit de kom is gegaan. Haar arts bij de Sint Maartenskliniek stelde voor om een 12-weeks oefenprogramma te volgen bij een schouderspecialist voordat eventuele volgende stappen worden genomen.

Dorien was al bij ons op de praktijk geweest voor behandeling en het trainen in de oefenzaal. Ze deelt dan ook graag hoe het haar begeleiding op de praktijk en nu via de videoconsulten verloopt.

‘’Ik heb dit als zeer prettig ervaren, ze nemen de tijd voor mij, krijg goeie uitleg en tips, waardoor ik mijn oefeningen beter ga uitvoeren en mijn herstel sneller verloopt.

Nu vanwege de maatregelingen door corona gebruiken we de videoconsulten om toch contact te houden en bezig te blijven met mijn herstel. De app vind ik echt super handig.

De uitleg en de bijpassende filmpjes geven je een duidelijk beeld over de oefening. Ook kan je op een handige manier aangeven hoe de oefening is gegaan, door middel van gekleurde smileys. Zelf kan je een berichtje sturen in de app wat je dan lastig vond aan de oefening. Het video gesprek is heel handig om te evalueren over de afgelopen week en kan je nieuwe oefeningen doorspreken. 

Ik was erg benieuwd of de maatregelingen effect zouden hebben op mijn herstel.

Maar ik ben zeer tevreden, ik kan goed verder gaan met mijn herstel en wordt daar goed in begeleid. 

Mijn blessure kent goede en slechte dagen, dat is er nog steeds, maar ik merk duidelijk verschil met mijn eerste behandeling en nu, de oefeningen gaan me veel beter af en ik merk dat ik meer kracht krijg in mijn schouder”

Ben je ook benieuwd wat Fysio 0519 op deze manier voor jou kan betekenen? Mail dan naar info@fysio-0519.nl of bel naar 0519-537506  om een afspraak te maken.