Nienke van der Heide

Geplaatst op

Naam: Nienke van der Heide
Geboortedatum: 09-04-1952
Woonplaats: Wartena

Vanaf oktober 2014 had Nienke al klachten in haar linker schouder. Ze kreeg van de huisarts diclofenac tegen de pijn voorgeschreven en in februari 2015 een injectie tegen, wat toen werd gedacht, een slijmbeursontsteking. Na contact te hebben gezocht met een fysiotherapeut die Nienke niet verder kon helpen, las ze op Facebook een advertentie van Fysio 0519, gespecialiseerd in schouderklachten. Ze twijfelde geen moment, en heeft hier direct op gereageerd en een afspraak gemaakt.

Nienke zegt zelf:
‘Mijn verwachting was eigenlijk direct positief naar aanleiding van het telefoongesprek. Er werd aangegeven dat de klachten niet direct verholpen werden, maar wel de pijn te verlichten door middel van oefeningen/behandelingen.

Fysiotherapeute Marieke Dam constateerde een frozen shoulder. Na een zeer duidelijke en professionele uitleg hebben we een plan van aanpak gemaakt. Inmiddels kan ik uit eigen ervaring vertellen dat Marieke echt kennis van zaken heeft. Ik ben dan ook zeer tevreden over haar professionele aanpak!

Na diverse behandelingen werd mijn schouderkom aanzienlijk soepeler en had ik  minder pijn. Marieke gaf mij oefeningen mee die ik thuis kon toepassen. Op dit moment ben ik nog steeds onder behandeling. Fysio 0519 vind ik een prettige praktijk met een fijne sfeer. Ik ben zeer tevreden en zal Fysio 0519 dan ook zeker promoten!’