Rachel

Geplaatst op

Rachel kwam bij ons na een ongelukkige val op vakantie.
Ze is bij ons onder behandeling en dat gaat érg goed!
Hieronder lees je haar ervaring bij Fysio 0519:

”Na het ongelukkig uitglijden in de zee tijdens mijn vakantie werd mij in Kroatië twee keer verteld dat ik mijn enkel had gekneusd en het tijd nodig had om te herstellen.
Dus door bikkelen, pijnstilling en koelen.

Eenmaal weer terug in Nederland knapte het niet op en ben ik alsnog voor radiologisch onderzoek doorgestuurd. Daar kreeg ik gelijk te horen dat er meer aan de hand was; ruptuur van m’n achillespees en één van m’n kuitspieren was aangetast. De standaard behandeling bij een achillespeesruptuur konden ze bij mij niet toepassen, omdat ik er al een aantal weken op door heb gelopen.

Dus na wekenlang m’n been in het gips te hebben (verschillende standen) gehad en het lopen op krukken ben ik op advies van de medisch sportarts in September ’20 doorgestuurd naar Fysio 0519. De fysiotherapie-wereld geheel onbekend voor mij. Zorgelijk was de periode van Juli tot September.

Vragen als; zou ik ooit weer kunnen hardlopen? zou ik mijn werk als kinderverpleegkundige (hollen of stilstaan) wel weer kunnen oppakken? moet ik nadenken over bepaalde hulpmiddelen aan m’n onderbeen?

Maar toen kwam ik lopend met krukken bij Symke Wolters binnen. Nu 5 maanden verder..
Ik ben het hardlopen weer aan het opbouwen met kleine stapjes. Zowel op fysiek als mentaal vlak heeft Fysio 0519 ervoor gezorgd dat ik weer vertrouwen krijg in het herstel van mijn achillespees en met een lach de oefenzaal uitloop zonder pijnklachten.

Er zal vast een standaard behandelplan liggen, maar hier wordt samen met jou, als individu, gekeken naar wat nodig is.
Hierbij wordt ook rekening gehouden met mijn andere activiteiten in die week. Zorg op maat.
Niet alleen aandacht voor de blessure, maar aandacht voor jou als persoon en je interesses en daar het plan op bij te stellen.

Ook als er tussendoor klachten waren kon ik bij een collega van Symke terecht, het voelt echt als een ‘team’ hoe daar met zoveel deskundigheid wordt gewerkt aan het herstel van jouw klacht.

Ik ben er nog niet, maar we gaan met sprongen vooruit en daar wil ik Symke in het bijzonder, maar het gehele team Fysio 0519 voor bedanken!”

Ben je ook benieuwd wat Fysio 0519 op deze manier voor jou kan betekenen?
Mail dan naar info@fysio-0519.nl of bel naar 0519-537506 om een afspraak!